Connect
To Top

2.300 bicicletes al dia en el tram més utilitzat de l’Anell Ciclista de València

L’Anell Ciclista és la infraestructura més utilitzada en la ciutat de València durant el mes de març. Ho diu l’Ajuntament, que reconeix que la celebració de les Falles altera els costums de mobilitat. València i Sevilla són les millors ciutats d’Espanya per als ciclistes, segons un estudi de l’OCU.

cropped-Logo-Samaruc-Digital-ok-01.jpgEl recentment estrenat Anell Ciclista ha sigut utilitzat en març per una mitjana de més de 2000 bicicletes al dia en els trams amb major afluència. El tram del carrer Xàtiva és el que més ús ha generat, amb 2.384 bicis de mitjana al dia. El carrer Colón registra també un alt ús que, segons el tram, va des de 2.277 bicicletes fins a les 2.237. El carril bici que creua per Pont de Fusta i continua pel carrer Almassora es converteix en el segon més usat de València, amb una mitjana de pas de 1.865 ciclistes al dia. Ho detallen les dades publicades per l’Ajuntament de València, que recorda que març és un període excepcional per la coincidència amb la celebració de les Falles, on la major part dels desplaçaments es fan a peu. Les dades que s’arrepleguen durant els pròxims mesos determinaran la mitjana de l’aprofitament real dels usuaris de la nova infraestructura.

L’ajuntament destaca també les xifres registrades en altres carrils bici de la ciutat com els de l’avinguda de Blasco Ibáñez, amb trams de fins a 1.697 ciclistes diaris, l’avinguda de Tarongers amb 1.688, l’avinguda del Port amb 1.544 o els quasi mil de l’avinguda Alfahuir-Germans Machado.

Nou tram del carril bici

A més, s’ha incorporat un xicotet tram de carril bici, de sentit únic, pel carrer Sorní, entre Colón i Jorge Juan. Esta connexió no afecta el trànsit rodat que circula per Sorní i, a més, millora la seguretat vial en fixar una ruta als ciclistes que circulen per la Ronda Interior i volen agafar este desviament. Es tracta d’una incorporació que no estava contemplada en el projecte inicial de l’Anell Ciclista però que ha sigut requerida en observar-se, des del Servici de Mobilitat Sostenible, els hàbits de circulació dels ciclistes i la necessitat d’una solució segura.

El regidor de Mobilitat Sostenible,  Giuseppe Grezzi, assegura que l’Anell Ciclista “s’ha convertit en un eix principal i molt important per a la ciutat des del primer moment i que –d’igual manera que la resta de carrils bicis que la ciutadania està reclamant per als seus barris i que anirem fent poc a poc des de Mobilitat Sostenible- es tracta d’una infraestructura que ja queda per al futur de la nostra ciutat”.

Sevilla i València, les millors ciutats per a la bicicleta

Sevilla i València són considerades les millors ciutats per als ciclistes segons una enquesta de la l’OCU, l’Organització de Consumidors i Usuaris, que també diu que la pitjor és Madrid. La mostra elaborada a partir de les opinions de 3.685 veïns de deu grans ciutats d’Espanya. El 68%, la major part d’ells no ciclistes, pensen que l’administració local  hauria de promoure l’ús de la bici i sols un 17% el contrari.

L’informe conclou que els principals inconvenients per a pujar a la bici són l’excés de trànsit i la falta de vies ciclistes. També, tiren en falta més infraestructures com ara carrils bici, més i millors aparcaments específics i millors serveis de lloguer. Els accidents i els robatoris tampoc animen a utilitzar la bicicleta.

Imd-bici-2017-03

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X