Connect
To Top

La vida en los masos de la Tinença: el Mas de n’Insa

La Tinença de Benifassà és un lloc salvatge, màgic, carregat d’història… I moltes vegades historia viva. Itinerantur ens descobreix i interpreta la regió més septentrional de la Comunitat Valenciana en la frontera amb Catalunya i Aragó.

cropped-Logo-Samaruc-Digital-ok-01.jpgItinerantur ens proposa una ruta amb paisatges d’una espectacular bellesa en la zona que més biodiversitat d’espècies de fauna i flora atresora de la Comunitat Valenciana segons els últims estudis. La Tinença de Benifassá, declarat Parc Natural en 2006, alberga espècies protegides i rareses botàniques, animals salvatges en completa llibertat com la impressionant cabra hispànica i aus rapaces com l’àguila real, el falcó pelegrí o el voltor leonado.

La seua ubicació, el seu peculiar i variat relleu de cims, serrals i barrancs i la seua gastronomia (Tòfones, bolets, carn de caça…) fan de la Tinença de Benifassá el lloc perfecte per als amants del senderisme, del turisme rural i les activitats d’aventura.

ruta-02-08Itinerantur ens convida a conèixer la seua rica cultura i patrimoni històric amb costums ancestrals. Abans d’esmorzar i en el Mas de n’Insa, descobrirem com es vivia en aquestes muntanyes fa més de 50 anys. Una convidada molt especial, nascuda i crescuda en una masia, ens ho explicarà de primera mà.

A Itinerantur no deixen de treballar

Encara que fins a març de 2017 no treuran calendari d’activitats programades, a Itinerantur no deixen de treballar! Qualsevol de les rutes que trobareu al seu web www.itinerantur.com (i moltes altres que tenen guardades) les poden organitzar per a vosaltres i els vostres amics i familiars quan vulgueu. Passareu un dia inoblidable on natura, cultura i gastronomia seran les protagonistes. Què espereu? Contacteu-los!

 Logotipo Principal

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X