Connect
To Top

El Castell d’Ahín i els habitants del bosc

Ens trobem en el bosc de sureres més important de tota la Comunitat Valenciana. És el que els naturalistes denominen l’autèntica Selva Mediterrània, que passa per ser un dels ecosistemes amb més biodiversitat del món.

cropped-Logo-Samaruc-Digital-ok-01.jpgruta-08-06A l’inici farem un volt pel nucli urbà del preciós poble d’Ahín, ple d’història (va ser aquest un dels epicentres de les Revoltes Morisques del segle XVI) i, per descomptat, de fonts, sèquies i molins (el nom d’aquesta localitat ve de l’àrab “lloc d’aigües”, i dóna bon compte de la realitat). En laruta-08-12ruta explorarem la relació que han mantingut i mantenen els habitants d’aquestes muntanyes amb el bosc i aprendrem com es pot viure de forma harmònica amb la naturalesa. L’exemple que ens guiarà serà l’extracció del suro de les sureres practicada des de fa segles. A l’arribada al Castell d’Ahín us sentireu com a autèntics rebels moriscs disposats a defensar la vostra centenària llar.

A Itinerantur no deixen de treballar

Encara que fins a març de 2017 no treuran calendari d’activitats programades, a Itinerantur no deixen de treballar! Qualsevol de les rutes que trobareu al seu web www.itinerantur.com (i moltes altres que tenen guardades) les poden organitzar per a vosaltres i els vostres amics i familiars quan vulgueu. Passareu un dia inoblidable on natura, cultura i gastronomia seran les protagonistes. Què espereu? Contacteu-los!

 Logotipo Principal

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X