Connect
To Top

Els Òrguens de Benitandús: geoturisme i història en la selva mediterrània

La Serra d’Espadà és el que els biòlegs coneixen com “la selva mediterrània”, que atresora un dels escassos boscos de sureres d’Europa i el més extens de la geografia valenciana.

cropped-Logo-Samaruc-Digital-ok-01.jpgEn aquesta ocasió pujarem des de l’embassament de Benitandús, un vertader llac d’aigua molt neta i fresca enclavat entre muntanyes, per un bosc salvatge de sureres (ací les anomenen “alcornocs”) cap a l’espectacular paisatge dels Òrguens, una formació rocosa de penya-segats silicis que vos deixarà bocabadats.

En arribar ací esmorzarem el nostre clàssic àpat de productes locals i continuarem quasi en pla per boscos mixts de sureres i pins, visitant trinxeres de la Guerra Civil espanyola, construccions de pedra en sec i altres punts d’interèsruta-07-08 cultural, per a descendir després cap al barranc de l’Alcornocal camí de Benitandús.

Encara que fins a març de 2017 no treuran calendari d’activitats programades, a Itinerantur no deixen de treballar! Qualsevol de les rutes que trobareu al seu web www.itinerantur.com (i moltes altres que tenen guardades) les poden organitzar per a vosaltres i els vostres amics i familiars quan vulgueu. Passareu un dia inoblidable on natura, cultura i gastronomia seran les protagonistes. Què espereu? Contacteu-los!

Logotipo Principal

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X