Connect
To Top

SamarucDigital es presenta a la Llotja del Cànem de Castelló

El nou portal d’informació mediambiental en valencià convoca un acte públic el pròxim 20 de gener per a mostrar els seus continguts al públic castellonenc.

Logo Samaruc Digital ok-01SamarucDigital, el nou portal transmèdia sobre tot tipus d’informació de medi ambient del territori valencià, es presenta dimecres 20 de gener a la Llotja del Cànem, seu de la Universitat Jaume I de Castelló, a les 19.00h. Una oportunitat per conéixer de primera mà les intencions i els continguts que prepara per a la seua primera temporada esta pionera plataforma transmèdia valenciana.

La cimera del clima de París, la veritat de l’agricultura ecològica, el naixement de noves tortugues babaues, les àguiles de panxa blanca de la Serra d’Espadà, la neteja del riu Millars o el futur dels boscos caducifolis castellonencs són alguns dels temes que ja ha començat a tractar SamarucDigital. Un portal que inclou seccions dedicades a mostrar les rutes pels racons més sorprenents del territori valencià, les activitats d’empreses unides al medi ambient o una completa agenda amb tot tipus de convocatòries i esdeveniments.

La presentació contarà amb les intervencions del President del Centre Excursionista de Castelló, Manuel Bellido, el director del Grup Au, Joan Castany, la directora i conservadora del Barranc dels Horts, Isabel Queral i el director del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló, Javier Marzal. Tot en un acte conduït per la periodista Xelo Miralles. Així mateix el director de Samaruc Digital, Álvaro Olavarría i el director de continguts, Fèlix Tena, explicaran els objectius de la plataforma ideada per ells junt el productor Josep Almenar.

SamarucDigital és un projecte d’UKEMOTION. Entre els seus col.laboradors habituals estan els periodistes Fèlix Tena, Xelo Miralles, Fernando Bellón, Lluc Avellán i com a responsables de la informació de les comarques castellonenques Abel Campos i Lluís Puig. Tots ells dins d’un equip integrat pels experts en disseny i edició audiovisual Javier Sánchez i Ana Orozco.

A més SamarucDigital conta amb la col.laboració especial del meteoròleg Jordi Payà. El botànic Emili Laguna, premi ‘SilverLeafAward Planta d’Europa’, és un dels convidats de la secció Càtedra Oberta, un espai per a investigadors, científics i naturalistes per a exposar els seus treballs.

Una varietat de temes que SamarucDigital pretén oferir en una nova plataforma oberta a la societat amb il.lusió i entusiasme. Una espai per a donar l’oportunitat de difusió a totes les veus i recollir projectes de les universitats, empreses i tot tipus d’institucions i col.lectius. Perquè el medi ambient és una matèria transversal que afecta totes les activitats humanes, i evidentment el periodisme ha de reflectir esta realitat.

L’acte de presentació contarà amb el patrocini del celler Magnanimus de Vilafamés que oferirà als presents el seu cava ecològic ideat per a un planeta millor i per l’empresa Quesos de Catí, el formatge artesà del Maestrat amb una selecció de formatges ecològics.

CATI

MAGNANIMUS

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X