Connect
To Top

Un riu de voluntaris

Vora 600 voluntaris de 20 municipis valencians han participat de la campanya anual ‘Mans al Riu’ 2015 per a netejar de residus els nostres rius, rierols, barrancs i rambles. La Fundació Limne dedicada a la conservació, recuperació i conscienciació ciutadana dels ecosistemes fluvials organitza aquesta campanya des de l’any 2010.

Colaborador Samaruc

Abel Campos

El principal objectiu de la campanya ‘Mans al Riu’ és fer pública la situació reial i l’estat de conservació dels rius i riberes de la geografia valenciana.

Els rius haurien de ser camins d’aigua neta i transparent durant el seu recorregut des de les muntanyes, on naixen, fins a la Mediterrània, on moren. Però en massa ocasions encara són espais on els desaprensius dipositen els residus i les runes per desfer-se d’elles. La Fundació Limne amb ‘Mans al Riu’ pretén sumar centenars de persones i milers de mans en la neteja dels nostres rius. Però sobretot vol conscienciar la ciutadania en la necessitat de preservar aquests camins d’aigua i vida.

Enguany s’han sumat a la campanya 20 municipis valencians: Alcoi, Algemesí, Almassora, Alqueria d’Asnar, Aspe, Borriana, Canals, Chulilla, Elda, Elx, Manises, Manuel, Olba, Oliva, Pego, Quart de Poblet, Ribarroja de Túria, Vila-real, Villalonga i Xaló.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X