Connect
To Top

La benvinguda a SamarucDigital

Felicitacions per l’arribada del nou portal valencià sobre medi ambient

És un mitjà que feia falta. En eixa idea coincideixen els representants d’institucions, associacions, sindicats, col.lectius ecologistes i en definitiva bona part del públic que demanda una informació sobre medi ambient en clau valenciana. Així ho expressaren davant les càmeres de SamarucDigital alguns dels assistents a la presentació celebrada al Jardí Botànic de la Universitat de València. Tots recordaren que l’origen de la nova plataforma transmèdia està en el programa Medi Ambient de RTVV.

EVA_1923web

foto: Eva Mañez

La consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, va insistir que “necessitem informació sobre el territori valencià com la que ofereix el nou portal, perquè per a valorar alguna cosa primer cal conèixer-la”. El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, va assegurar que SamarucDigital és un símbol de la pròxima tornada de RTVV amb els antics treballadors i treballadores de la radiotelevisió pública. Ramón Mampel, secretari general de la Unió de Llauradors i Ramaders, va destacar la importància de contribuir a difondre el patrimoni dels valencians com el cas de les oliveres mil.lenàries de l’interior de Castelló. La regidora de Medi Ambient de l’ajuntament de València, Pilar Soriano, coincideix en la necessitat d’iniciatives com la del nou portal per a donar difusió als continguts mediambientals.

Eva Tudela, presidenta d’Acció Ecologista Agró, va definir la iniciativa com una ferramenta important per a donar veu als grups ecologistes en la missió de difondre una consciència social sobre medi ambient. Joan Manuel Ferrís, president del Centre Excursionista de València, va dir que es tracta d’una gran experiència que hauria d’estar en una cadena pública. Mario Giménez, delegat de SEO Bird-Life a la Comunitat Valenciana, va recordar que és vital l’existència d’un portal així per ajudar a contagiar la natura entre la gent.

Ací teniu algunes de les veus que vam arreplegar en la presentació de SamarucDigital.

                   

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X