Connect
To Top

Operació ‘Campament Tortuga’

Comença a funcionar el campament que vigilarà el naixement d’un niu de tortugues marines a la reserva de La Punta, a l’Albufera.

Comença a funcionar el campament que vigilarà el naixement d’un niu de tortugues marines a la reserva de La Punta, a l’Albufera. Una dotació de la Unitat Militar d’Emergències (UME) ha instal.lat tota la dotació de campanya necessària, amb les càmeres de SamarucDigital com a testimoni. Els voluntaris ja ocupen de manera permanent al campament  batejat com ‘Platja Punta II’. Allí seguiran l’evolució dels 79 ous de tortuga babaua (Caretta caretta) soterrats davall l’arena fins el naixement de les cries. La posta prové d’una platja de La Mata-Torrevieja, on va ser localitzada a principis d’agost. SamarucDigital oferirà pròximament un extens reportatge sobre el passat, present i futur d’estes tortugues. Un projecte on participa la conselleria de Medi Ambient, l’Ocenogràfic, la Universitat de València i l’associació Xaloc.

2 Comments

 1. MARIA JOSE ANRUBIA

  Thursday 01 01UTC October 01UTC 2015 at 10:41

  Hola Felix, Soc Maria José Anrubia. Conec a Fernando Bellon i Antonia Bueno, a través de Dones en art pues colabore amb el festival Dona i Cinema.
  Ma gradaría oferir el nostres documentals per a la vostra pagina, en especial un que tenim sobre Fars en la Mediterranía aixi com un de la vida en la Amazonía Peruana.
  Espere poder raonar amb tu pronte. gracies.(perdona pero no domine escriure amb valencia)

  • samadmin

   Monday 05 05UTC October 05UTC 2015 at 11:05

   Hola Maria. Claro que sí!! pots enviar els links dels documentals a info@samarucdigital.com Ho publicarem en la secció El Refugi del Lector. Moltes gràcies!!

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X