Connect
To Top

Els horts de Benimaclet

Un barri que lluita per mantindre viva l’Horta amb propostes per un urbanisme més humà i sostenible

Patrocianat per

VALENCIA PLAZA

Un barri que lluita per mantindre viva l’Horta amb propostes per un urbanisme més humà i sostenible nascudes d’un original concurs d’idees. Una iniciativa que pot convertir-se en una referent per la nova València.

2 Comments

  1. Penka

    Sunday 06 06UTC September 06UTC 2015 at 18:07

    Si quieres un libro de pudorccif3n profesional no conozco ninguno que sea actual i suficientemente completo. Quize1s el mejor que he visto es Epecias, aromatizantes y condimentos Ed. Munid Prensa. Si quieres uno divulgativo, para aficionados, te recomiendo el mio Huerto urbano: plantas arome1ticas de Ed. El Serbal .

  2. Craig

    Sunday 06 06UTC September 06UTC 2015 at 23:23

    A mi tambe9 m’agraden, de fet e9s me9s o menys el que jo faig a casa, perf2 el que passa e9s que no faig cap mena d’esport i crec que aixf2 e9s el que em perd, aixf2 i que en veure que no aconsegueixo res de res em demiiperxo i passo de tot.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *


*

X